fbpx
Oldal kiválasztása

2021

Cypher Town 2021 | Exclusive edition

A vírushelyzet okozta ‘leállásunkat’ követően, számos kisebb esemény után úgy döntöttem, hogy 2021-ben is, mégha nem is a 2020-as koncepcióban is, de megrendezésre kerül a Cypher Town, így októberben a Wallis Motor Pest és a Red Bull Hungária támogatásával megvalósult egy különleges kiadása a versenynek, a Cypher Town’s Exclusive edition.

Többnyire a magyar táncosok számára jelentett nagy lehetőséget, hisz 3 versenyző kivételével a TOP 16-ban, kizárólag magyar táncosok voltak a meghívásos rendszernek köszönhetően. Gyönyörű, impozáns BMW-k között volt lehetőségük a versenyzőknek összemérni a tudásukat, amiért hálás köszönet illeti a BMW Wallis munkatársait! A Red Bull Taurus lemezjátszói mögött Dj Pajtás pörgette egész nap a jobbnál jobb beateket! Köszönjük Red Bull Hungária a támogatást!

2020

New York / Cypher Town

Ezt megúsztuk! Az eddigi legnagyobb utazással kapcsolatos élményem vált valóra 2020 márciusában, amikor eljutottam egyik legjobb barátommal New York városába! Mindkettőnknek bakancslistás és egyben kedvenc városa New York, így nem is kell mondani, hogy milyen nagy öröm volt számunkra mind a 9 nap, amit az amerikai utazásunk adott. Nagyon szerencsések voltunk, ugyanis a pandémia kezdeti szakaszában utaztunk, amikor még nem voltak szigorú, meghatározó korlátozások, így teljesen fesztelenül tudtuk élvezni New York városát.

Mint a filmek, mint az álmainkban, New York tökéletes volt! Sokkal-sokkal többet ‘adott’, mint elvártunk tőle! Minden helyet sikerült bejárnunk, amit felírtunk még otthon, Nyíradonyban. Remélem mihamarabb lehetőségem lesz ellátogatni továbbra is kedvenc városomba, a festői New Yorkba.

2020

Cypher Town

Immáron harmadik alkalommal valósult meg életem egyik legnagyobb büszkesége, saját versenyem, ami 2020-ban világbajnoki selejtező is volt egyben, a Cypher Town Breaking Battle. Az eddigi legmeghatározóbb verseny volt a 2020-as, ugyanis 23 ország táncosai látogattak el Magyarország fővárosába és mérték össze tudásukat.

A verseny megelőző év végén Dél-Olaszországban megrendeztük az első nemzetközi selejtezőnket egy olasz barátunk jóvoltából (B-boy Sart), illetve Belgiumban, pontosabban Mechelen (hála és köszönet Michael barátomnak!) városában gyerek kategóriában volt egy másik selejtező, kiknek győztesei automatikusan a legjobban közé kerültek a Cypher Town döntőjében.

A Sziget fesztivál felkeresése lehetőséget adott arra, hogy a verseny egyéni győztesét a 2020-as Sziget Fesztiválon is (tudom tudom.. nem jött össze sajnos a pandémia miatt) egy igen megbecsült előadó- / versenyzőként vegyen részt, amiért külön köszönet az egész fesztivál szervezőségének!

Bízok benne, hogy mihamarabb visszatérünk és még nagyobb népszerűségre tehet szert a verseny és maga a breaking, mint mára már Olimpia sportágazat!

2019

Koppenhága / Floor Wars

A pandémia előtti időszakban sok lehetőségem volt bejárni Európa számos országát. Volt szerencsém Koppenhágába is ellátogatni, ahol egy neves breaking versenyen vettem részt (külsős résztvevőként), ahová már évek óta el szerettem volna jutni. Az utazásról videó blog is készült, melyet a szöveg alatti linkre kattintva elérhettek.

A Floor Wars verseny érdekessége, hogy a főszervező (egyik) egy magyar származású úriember, így egy plusz indok volt arra, hogy saját bőrömön is átéljem a verseny hangulatát.

Volt egy sejtésem, hogy melyik csapat lesz a befutó, mint nyertes és igazam is lett, ugyanis az aktuális (szerintem) legjobb csapat a világon, a Red Bull BC One All Stars csapata lett a Floor Wars 2019 World Final nyertes csapata.

2019

Párizs / Paris Battle Pro

Mikor Párizsban jártam, akkor is készítettem videó blogot az utazásunkról. Franciaországba is egy breaking verseny miatt (részben) utaztunk, nevezetesen a Paris Battle Pro versenyre. A nyertes ott is, mint a Floor Wars esetében a Red Bull BC One All Stars csapata volt, akik szinte az egész 2019-es év főbb versenyein nyertesként jöttek ki. Természetesen ha már elmentünk Párizsba, akkor bejártuk az egész várost. Teljesen azt adta, amit elvártunk tőle, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyszerű város!

2019

Sziget Fesztivál

Az a megtiszteltetés ért, hogy 2019-ben a Sziget Fesztivál egyik fotósaként vehettem részt a rendezvényen, ami akkor is, mint mindig hét teljes nap szabadságot jelentett mindenki számára. A fesztivál egyik alkalmazott fotósaként olyan tapasztalatokat szereztem, melyeket a mai napig előszeretettel használok munkáim során. Hálás vagyok a lehetőségért! Találkozunk a következőn! További információk hamarosan (elképesztő lesz!).

Email

info@tamasraczphoto.hu

Phone

+36(30) 526 6840