Oldal kiválasztása

Teljeskörű marketing ajánlat építőipari vállalatok részére

Az offline marketingtől kezdve a fotók & kisfilmek biztosításán keresztül, egészen a céges rendezvények szervezéséig való komplex szolgáltatás.

Részleteiben

Mit is jelent a komplex marketing szolgáltatás ebben az esetben?

Az összes közösségi oldalakon történi minőségi tartalommegosztást kizárólag saját fotókkal és kisfilmekkel. A cég új vagy meglévő weboldalának napi szinten való karbantartása / frissítése és annak folyamatos tartalombővítése. Új beruházások vagy kivitelezői munkák esetében az elvégzendő munka megkezdésétől egészen az átadásig folyamatos dokumentáció a későbbi esetleges prospektusok összeállításához.

Weblapkészítés / karbantartás

A cégek egyik legütőképesebb marketing eleme a saját weboldala. Ajánlott a weboldal akár napi szinten való tartalomfrissítése is. Kizárólag saját fotókat és kisfilmeket használhatunk a cég hírnevének és hitelességének szempontjából. Ha még nincs, akkor a nulláról egy vadonatúj, a mai kornak megfelelő témákat és elemeket tartalmazó weboldalt készítünk, melyet a cég arculatához igazítunk.

Egyedi, saját tartalomgyártás

Megrendeléstől az átadásig. A napi szinten történő marketinges tartalmak megosztása mellett fontos a nagyobb projektek dokumentálása, abból készült imázsfilmek promótálása, illetve az arculat újítása, színesítése. Minden, a marketinghez szükséges anyagok (fotó, film, grafika, prospektus stb.) elkészítését személyesen végezzük, így az elvárt igényeknek maximálisan eleget tudunk könnyedén tenni.

Online & offline marketing

Több közösségi oldalon való aktivitás a mai korban alapnak tekinthető. A cég teljeskörű marketingstratégiáját kidolgozzuk, elvégezzük és kivitelezzük is egyaránt. Az offline megjelenéshez szükséges eszközöket (pl.: zászló, molinó, póló stb.) megtervezzük és készen biztosítjuk a lehető legjobb áron. Mindezek folyamatos dokumentáció és tartalommegosztás mellett (facebook, instagram, YouTube stb.)

Rendezvények / események

Szokott tartani céges rendezvényeket?
Bízza ránk a megszervezését, hogy Önnek már csak a kollégák társaságával kelljen törődni. Mindemellett természetesen az eseményen készített fotókat is biztosítjuk. A rendezvény jellegétől függően intézzük a zavartalan lebonyolításhoz szükséges eszközöket (pl.: hangosítás, fénytechnika, fotó tükör, étel-ital megrendelése stb.)

Számoljunk egy kicsit

Miért éri meg jobban a folyamatos / tudatos marketing?

Egyrészt aktívnak lenni a közösségi médián máris egy előnyt jelent a versenytársakkal szemben. Másrészt az alkalmi megbízások költsége jóval magasabb, mint a szerződött kivitelező havi díja (lásd: jelenlegi ajánlatom).

Egy imázsfilm elkészítése egyszeri megrendelés esetén 300 – 800 ezer forint közé esik (átlagot tekintve), így ha évente legalább kettő kisfilmet is szeretnénk magunknak, előfordulhat, hogy 1,6 milliót is ki kell fizessünk a kisfilm tartalmakért.

Ez csupán az érem egyik oldala. A másik, nívósabb része a teljes marketinges tevékenység. Egy weboldal készítése (igénytől függően eltérő) 150-400 ezer forint közé esik (átlagot számolva). A minőségi tartalommegosztást bruttó 150.000 Ft-tal kell számolni (facebook, instagram stb. kezelése), amihez még alvállalkozókat kell megbízni a fotók és filmek gyártásáért. 

Ebből adódóan a folyamatos marketingre igényt tartó vállalatoknak megéri a szolgáltatás megrendelése, hogy esetlegesen több millió forint megtakarítást is elérjenek, hiszen könnyen megeshet, hogy egy kampány során a havi 500.000 Ft-os átlagot is eléri a büdzsé.

Hogy mégis mennyibe kerül?

250.000 Ft (bruttó) / hónap

Kinek ajánlom a szolgáltatás igénybevételét? Az olyan cégeknek, akik nem csupán egyszeri, hanem folyamatos, aktív megjelenést szeretnének biztosítani cégüknek. A teljeskörű szolgáltatásba beletartozik minden olyan marketinges stratégia használata (pl.: remarketing, targeting, hirdetések stb.), ami a potenciális vevőkör / megrendelő / vásárló eléréséhez vezet.

Elérhetőség

Hétfő-vasárnap

Szeretne valamin változtatni, esetleg eszébe jutott a cége marketinges ötleteivel kapcsolatban valami, vagy csupán kérdése lenne? Hívjon nyugodtan és perceken belül választ kap a kérdésére. Bármiféle változtatást szeretne, a lehető legrövidebb időn belül elvégzem.