fbpx

Teljeskörű marketing ajánlat építőipari vállalatok részére.

Az offline marketingtől kezdve a fotók & kisfilmek biztosításán keresztül, egészen a céges rendezvények szervezéséig való komplex szolgáltatás.

Részleteiben

Mit is jelent a komplex marketing szolgáltatás ebben az esetben?

Az összes közösségi oldalakon történi minőségi tartalommegosztást kizárólag saját fotókkal és kisfilmekkel. A cég új vagy meglévő weboldalának napi szinten való karbantartása / frissítése és annak folyamatos tartalombővítése. Új beruházások vagy kivitelezői munkák esetében az elvégzendő munka megkezdésétől egészen az átadásig folyamatos dokumentáció a későbbi esetleges prospektusok összeállításához.

Weblapkészítés / karbantartás

A cégek egyik legütőképesebb marketing eleme a saját weboldala. Ajánlott a weboldal akár napi szinten való tartalomfrissítése is. Kizárólag saját fotókat és kisfilmeket használhatunk a cég hírnevének és hitelességének szempontjából. Ha még nincs, akkor a nulláról egy vadonatúj, a mai kornak megfelelő témákat és elemeket tartalmazó weboldalt készítünk, melyet a cég arculatához igazítunk.

Egyedi, saját tartalomgyártás

Megrendeléstől az átadásig. A napi szinten történő marketinges tartalmak megosztása mellett fontos a nagyobb projektek dokumentálása, abból készült imázsfilmek promótálása, illetve az arculat újítása, színesítése. Minden, a marketinghez szükséges anyagok (fotó, film, grafika, prospektus stb.) elkészítését személyesen végezzük, így az elvárt igényeknek maximálisan eleget tudunk könnyedén tenni.

Online & offline marketing

Több közösségi oldalon való aktivitás a mai korban alapnak tekinthető. A cég teljeskörű marketingstratégiáját kidolgozzuk, elvégezzük és kivitelezzük is egyaránt. Az offline megjelenéshez szükséges eszközöket (pl.: zászló, molinó, póló stb.) megtervezzük és készen biztosítjuk a lehető legjobb áron. Mindezek folyamatos dokumentáció és tartalommegosztás mellett (facebook, instagram, YouTube stb.)

Rendezvények / események

Szokott tartani céges rendezvényeket?
Bízza ránk a megszervezését, hogy Önnek már csak a kollégák társaságával kelljen törődni. Mindemellett természetesen az eseményen készített fotókat is biztosítjuk. A rendezvény jellegétől függően intézzük a zavartalan lebonyolításhoz szükséges eszközöket (pl.: hangosítás, fénytechnika, fotó tükör, étel-ital megrendelése stb.)

Számoljunk egy kicsit

Miért éri meg jobban a folyamatos marketing?

Egyrészt aktívnak lenni a közösségi médián máris egy előnyt jelent a versenytársakkal szemben. Másrészt az alkalmi megbízások költsége jóval magasabb, mint a szerződött kivitelező havi díja (lásd: jelenlegi ajánlatom).

Egy imázsfilm elkészítése egyszeri megrendelés esetén 300 – 800 ezer forint közé esik (átlagot tekintve), így ha évente legalább kettő kisfilmet is szeretnénk magunknak, előfordulhat, hogy 1,6 milliót is ki kell fizessünk érte.

Ez csupán az érem egyik oldala. A másik, nívósabb része a teljes marketinges tevékenység. Egy weboldal készítése (igénytől függően eltérő) 150-400 ezer forint közé esik (átlagot számolva). A minőségi tartalommegosztást bruttó 150.000 Ft-tal kell számolni (facebook, instagram stb. kezelése), amihez még alvállalkozókat kell megbízni a fotók és filmek gyártásához. 

Ebből adódóan a folyamatos marketingre igényt tartó vállalatoknak megéri a szolgáltatás megrendelése, hogy esetlegesen több millió forint megtakarítást is elérjenek, hiszen könnyen megeshet, hogy egy kampány során a havi 500.000 Ft-os átlagot is eléri a büdzsé.

Hogy mégis mennyibe kerül?

250.000 Ft (bruttó) / hónap

Kinek ajánlom a szolgáltatás igénybevételét? Az olyan cégeknek, akik nem csupán egyszeri, hanem folyamatos, aktív megjelenést szeretnének biztosítani cégüknek. A teljeskörű szolgáltatásba beletartozik minden olyan marketinges stratégia használata (pl.: remarketing, targeting, hirdetések stb.), ami a potenciális vevőkör / megrendelő / vásárló eléréséhez vezet.

Elérhetőség

Hétfő-vasárnap

Szeretne valamin változtatni, esetleg eszébe jutott a cége marketinges ötleteivel kapcsolatban valami, vagy csupán kérdése lenne? Hívjon nyugodtan és perceken belül választ kap a kérdésére. Bármiféle változtatást szeretne, a lehető legrövidebb időn belül elvégzem.